Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Davis, Hader, Huppert és Hurt a The Disappearance of Eleanor Rigbyben

2012.07.16. 20:06 koimbra Szólj hozzá!

Február magasságában jelentették be a The Disappearance of Eleanor Rigby film két felvonását, akkor még úgy volt, hogy Joel Edgerton lesz a főszereplő, de nem tudta bevállalni, ezért James McAvoy lépett a helyére. Jessica Chastain is elkötelezte magát a produkció mellett, lényegében e miatt nem tudott időt szakítani a Vasember 3-ra. Ma kiderült, hogy Viola Davis, Bill Hader, William Hurt, Isabelle Huppert, Ciaran Hinds és Jess Weixler is játszani fog a filmben.

A produkció két ember történetét követheti nyomon méghozzá két különálló filmben.  A középpontban egy new york-i páros áll, a férfi egy éttermet üzemeltet, az asszony pedig visszamegy az egyetemre tanulni. Ned Benson rendező két filmet forgathat le, az egyik címe The Disappearance of Eleanor Rigby: His lesz, a másik pedig a The Disappearance of Eleanor Rigby: Hers címen fog futni. Az elsőben a férfivel, a következőben pedig a nővel megesett történéseket láthatjuk, azaz nem folytatások lesznek. 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr124660742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása