Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Simon West megerősíti az Expendables R besorolását

2012.07.19. 11:28 koimbra 5 komment

Korábban felmerült, hogy a The Expendables folytatása PG-13-as lesz, ugyanis többen azt szeretnék, ha a fiatalabb korosztály is beülhetne a filmre. Majd jött egy-két cáfolat, de még mindig nem nyugodhattunk meg igazán. A Joblo egyik szerkesztője felhívta a rendezőt, Simon Westet, aki megerősítette, hogy nem tiniorientált mozira van kilátás.

"A film kőkeményen benne van az R kategóriában. Biztos vagyok benne, hogy néhány pénzügyi szempontoka előtérben tartó ember keze volt a PG-13-as híresztelések mögött. Folyamatosan azon törik a fejüket, hogy miképp tudnának nagyobb bevételre szert tenni, hogyan tudnának több embert beültetni a termekbe, de erre most nem volt lehetőségük. De elég, ha csak szemügyre vesszük ezeket a srácokat a forgatáson, akik képtelen egy sort kimondani úgy, hogy ne legyen benne egy F-betűs szó, majd a felvételek alatt felkaptak egy fegyvert és lerobbantottak néhány testrészt. Eleve teljes képtelenség, hogy egyáltalán felmerült, hogy ne R kategóriás legyen és szerintem az a közönség, aki kedvelte az első felvonás teljesen kikelt volna magából, ha másképp alakul. Annyira semmilyen és olyan furcsa lett volna. Fogalmam sincs, hogy ebből miképp lehetett volna PG-13-as besorolású film. Akadt néhány pletyka és még némi nyomás is volt rajtunk, valaki úgy gondolta, hogy ebből össze lehetne hozni egy jó kis családi filmet."

Címkék: miújság sequel the expendables the expendables 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr554665905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2012.07.19. 12:18:02

"jó kis családi filmet" :D Éljen az R kategória, a puha pöcsű nyálgépek meg menjenek Alkonyatra!

Sanosuke 2012.07.19. 19:47:35

@Rolee83: így van.
égjen minden bazdmeg :D

COLT 2012.07.20. 13:57:47

Megnyugtató hír. Legalább még midnig nem lett buzi sztálóne úr és a brigádja.
süti beállítások módosítása