Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Costner lesz a főszereplője A bálnalovas rendezőjnek következő alkotásában

2012.07.21. 11:46 koimbra 1 komment

Kevin Costner a Waterworlddel és A jövő hírnökével (The Postman) sikeresen eret vágott karrierjén, de legalább gyorsan belátta, hogy jobban jár, ha kisebb büdzséjű filmekben játszik és nem mindig kell arra törekedni, hogy a főszerep az övé legyen.

Ezúttal a McFarland sportfilm főszerepére szerződött le, amely esetleg még díjat is hozhat a konyhára, hiszen Niki Caro ül a rendezői székben. A hölgy drámákban igen erős, neki köszönhetjük A bálnalovast (Whale Rider) és a Kőkemény Minnesotát (North Country). Mark Ciardi és Gordon Gray, a Későn kezdő (The Rookie) és a Legyőzhetetlen (Invincible) producerei egyengetik a projekt útját, amit a stúdió 2004 óta próbál megvalósítani.

A megtörtént eseten alapuló filmben Costner egy gimis edzőt formálhat meg, a túlnyomórészt latinok által lakott McFarland városkájába érkezik, ahol kemény munkával, de sikerül egy ütőképes csapatot összeállítani, amely több bajnokságot is megnyert.

Costner réges-régen a baseball-filmeket részesítette előnyben, játszott az Álmok nyomában (Chasing Dreams), a Baseball bikák (Bill Durham) és a Basebal álmok (Field of Dreams) művekben, de a golffal is elvolt a Fejjel a falnak (Tin Cup) vígjátékban.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr364669351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2012.07.22. 17:37:44

Szerintem a Jövő hírnöke tök jó film. A Waterworld sem rossz. Kár, hogy a nézők nem kajálták.
süti beállítások módosítása