Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Craven és Niles dolgozik a Coming of Rage képregényen és annak filmváltozatán

2012.08.01. 11:08 koimbra Szólj hozzá!

comingofrage.jpgMi lesz abból, ha Wes Craven és Steve Niles leülnek ötletelni? Egy képregény és annak a filmváltozata. A Rémálom az Elm utcában (The Nightmare On The Elm Street) és a Sikoly (Scream) rendezője és 30 nap éjszaka (30 Days of Night) írója a Coming of Rage képregényt próbálja megvalósítani, illetve azt is szeretnék, ha mihamarabb jöhetne a filmváltozata.

A történetet egyelőre csak bennfentesek tudják, de Arnold Rifkin, a Die Hard 4 producere látott fantáziát a mozis verzióban és a segítségével próbálják megvalósítani a filmet. Craven és Niles munkásságát ismerve bizonyára egy vérben és izgalmakban gazdag horrorisztikus alkotás fog születni. 2013-ra várható az 5 részes képregény, az még a jövő zenéje, hogy a film forgatókönyvét ki fogja írni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr884690221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása