Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Trouble with the Curve előzetes

2012.08.08. 12:30 BeniMan 2 komment

Megjött az első előzetes a Trouble with the Curve baseball drámához, amely kedvéért Clint Eastwood meggondolta magát, és újra beállt a kamera elé. Robert Lorenz vezényelte le a produkció, aki eleddig rendezőasszisztensként dolgozott, többek között a Millió dolláros bébi (Million Dollar Baby) és A titokzatos folyó (Mystic River) alkotásokból vette ki a részét

Clint Eastwood karaktere baseballtehetségeket keres, de látása már nem a régi. Mielőtt visszavonulna még tesz egy utolsó körutat, hogy megnézzen néhány ifjú tehetséget. Amy Adams alakítja lányát, aki vele tart a hosszú úton és segít, ahol csak tud. Justin Timberlake alakítja a rivális tehetségkutatót.

Címkék: trailer trouble with the curve

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr534701156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2012.08.08. 12:54:41

Nekem ez elég átlagosnak tűnik. Clint Eastwood miatt megnézem, de a többiek nem csigáztak fel. Justin Timberlake... Hagyjuk már.

nikodémus 2012.08.09. 05:58:16

Remélem, színvonalas az a forgatóköyv, ha CE igent mondott rá, de ez a trailer sajnos elég nagy klisékupacot ígér.

A Gran Torino szép búcsú volt.
süti beállítások módosítása