Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem lesz JCVD cameo a Véres játék remake-ben

2012.10.09. 13:09 FayeFaye 4 komment

bloodsport.jpgA Taken 2 sikere kapcsán megint szóba került a Véres játék remake, amin szintén Robert Mark Kamen forgatókönyvíró dolgozik. Egy sajtótájékoztatón a kérdésre, hogy Van Damme feltűnik-e a filmben, Kamen elmondta, hogy nem hiszi, ugyanis nem illene a karaktere a készülő filmbe.

"A film csak a címében emlékeztet az eredetire. Semmi köze nem lesz a Kumite versenyhez. Semmi köze nem lesz Frank Dux-hoz. Ha nem lenne ugyanaz a címe, nem is kapcsolná össze senki a két filmet. Nem lenne értelme JCVD-t használni, mert elveszne az asszociáció, ugyanis a történetnek semmi köze az első filmhez. Csak elterelné a figyelmet. ... Ez egy karakter központú, politikailag motivált film lesz. Semmi köze nem lesz a terpeszekhez vagy az izmokhoz vagy a bosszúhoz, és ahogy mondtam, ha a cím nem lenne a jogokhoz kötve, senkinek nem jutna eszébe az egyik filmről a másik."

Úgy hangzik hogy Kamen legszívesebben a címtől is megszabadulna, de a jogok miatt nem teheti, viszont ha semmi köze az eredetihez, minek volt egyáltalán szükség a jogokra, vagy miért szerződött le a projektre, ha ennyire nem bírja az eredetit? Persze neki is számlákat kell fizetnie.  Egy cinikus kísérlet a stúdiótól, hogy megint pénzt keressenek egy ikonikus nyolcvanas évekbeli film védjegye alatt? Ez eddig nem nagyon jött be senkinek, szóval az egész ötlet halva születettnek tűnik: akármilyen jó filmet hoz össze Kamen és Philip Noyce (Salt) rendező, el fogják átkozni az eredeti rajongói, a nem rajongókat pedig el fogja riasztani a cím.

Címkék: remake miújság véres jatek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr444828557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.09. 13:15:51

én se értem, ha semmi köze nem lesz hozzá akkor ugyan miért erőltetik a címet??

és miért ne lehetne JCVD valami bíró, vagy edző?!

Globetrotter2014 2012.10.09. 13:37:22

Volt egy tonna folytatrás, egyik olcsóbb volt mint a másik.

Aztén volt Van dammes os kumités film azonos rendezővel a múltban.

Atzán egy teljes Mortal Kombat sorozat.

Szerintem meg leszünk nélküüle.

A Taken valamivel egysíkúbb volt mint a Bloodsport. Köszönjük, majd nézünk mástól más filmet.

little2 2012.10.09. 14:42:55

Hihetetlen, hogy mennyire bele van hülyülve Hollywood a márkafelismerés elméletébe.
Kezdő marketingeseknek oktatják első órán.
Itt le is ragadtak.
Képesek csinálni egy filmet egy márkanév alatt, aminek DIREKT semmi köze az eredetihez. Ez csak két ok miatt baromság a köbön:
1 Aki az eredetihez hasonlót vár, az csalódik.
2. Azt, aki nem szereti a Van Damme filmeket, eleve nem fogja érdekelni.

Ezt a filmet max az fogja értékelni, akinek fogalma sincs, hogy volt már egy ilyen név alat futó film.

Ilyenkor látszik, hogy mennyire nem a kreatív, de még csak nem is az épeszű emberek hozzák a döntéseket Hollywoodban.

keiko84 2012.10.11. 06:25:06

Véres Játék (Sport). Aki még nem látta lesse meg, bunyós film alap. Ebben a filmben benne van az egész gyermekkorom (mindenki ment karatézni, ment a spárga, ki tudja megcsinálni a felugrós pördülős spárgarúgást :D, minden. Ha belegondolunk a Kumite a mai MMA előfutára volt. Imádtam.
süti beállítások módosítása