Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

James Cameron Taylor Stevens regényét fogja megrendezni

2012.10.24. 09:00 BeniMan 3 komment

james_cameron_2.jpg

James Cameron az Avatar után sem fog unatkozni, már meg is van, hogy mit fog rendezni minden idők pénzügyileg legsikeresebb rendezője. Taylor Stevens Az informátor című regényét dolgozza fel Cameron, amint befejezte az Avatart.

A Publishers Weekly kritikusa "a tetovált lányhoz" hasonlítja Taylor Stevens thrillerének főhősét. Vanessa a törvények nélküli Közép-Afrikában született, és épphogy csak elmúlt tizennégy éves, amikor csatlakozott egy hírhedt fegyvercsempészhez és annak zsoldosseregéhez. Az ő pártfogoltjaként aztán kivívta a dzsungel legveszélyesebb bűnözőinek tiszteletét, ám végül menekülnie kellett, és az Egyesült Államokban kezdett új életet. Legújabb megbízása azonban visszavezeti Afrikába, ahol Vanessának saját múltjával és e múlt máig kísértő szellemeivel is szembe kell néznie. Az információszerzésre specializálódott különleges ügynök egy olajmilliárdos eltűnt lány után nyomoz.

Címkék: james cameron könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr104865874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Canon a Barbár 2012.10.24. 14:28:57

hűű, mit fogok itt én ezért kapni ;)

de én imádom Cameron filmjeit (kivéve titanic), a legjobb blockbuster rendező.
Az avatart is láttam vagy ötször.

Ez a sztori nem nagy cucc, de azért kíváncsi vagyok rá, persze inkább jöjjön már az Avatar 2

unrealnoise · http://unrealnoise.blog.hu/ 2012.10.24. 15:00:57

isten mentsen minket az avataroktól... :D
legjobb blockbuster meg szerintem Nolan. ha a minőségre is adunk, nem csak a végösszegre... :)

Canon a Barbár 2012.10.25. 12:24:42

akkor inkább úgy mondom, az egyik legjobb.

én is imádom Nolant, de azért a Terminator, Aliens, True Lies stb elég komoly, és meghatározó filmek. Nem csak a bevétel miatt.

Az Avatar meg nekem egy perfekt alkotás volt, az elmúlt évek legjobb látvány filmje, nem emlékszem, hogy ez emberek fejéhez pisztolyt tartottak volna, hogy többször nézzék meg moziban. Pedig érdekes módon még évekkel később is rendszeresen műsorra tűzték, közkívánatra.

Egy rohadt jó dokumentumfilm egy másik bolygóról, és akárhogy túrok ez emlékeimben, nem nagyon találok olyan filmet, ami hasonló részletességgel mutatott volna be egy idegen planétát. Ebben igenis teljesen új volt.

Mindegy, nem akarok a filmről vitázni, de már unalmas, hogy állandóan úgy kezelik a nagy filmfanok, mintha valami ócska fosh lenne. A bevételi adatok meg kit érdekelnek, a film képi világa lebilincselő, a hangulata meg iszonyat király, pontosan azt hozta, amit kell.

A Star Wars-t sem a hú de bonyolult története miatt szeretjük. Bakker, ott a gonosz lovag karmaiból mentik ki a királylányt :P
süti beállítások módosítása