Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tatum és a párhuzamos dimenziók

2010.06.24. 21:57 koimbra Szólj hozzá!

Will Dunn forgatókönyve irán több stúdió is érdeklődött, végül a Foxé lett a lehetőség, hogy filmet forgassson a romantikus sci-fiből Az Ion főszereplője Channing Tatum lesz, a színész eddig még nem szagolt bele igazi sci-fis produkcióba (a G.I. Joe inkább akció volt), így most ebben a műfajban is kipróbálhatja magát, a romantika meg már könnyedén megy neki. Tony és Ridley Scott lesznek a projekt producerei, ezért biztosra is vehetjük, hogy a gyöngéd érzelmek helyett sok látványt és akciót fogunk látni.

Tatum egy olyan férfit játszik, aki különböző dimenziók Földjére utazik, hogy meglelje reinkarnálódott szerelmét. A fejesek az Avatarhoz hasonlították a filmet, pedig így elolvasva nem sok köze van hozzá, inkább a Sliders sorozat ugorhatna be elsőre, talán szólni kellene Jerry O'Connellnek is.  De hát Hollywoodban az Avatar eléggé nagy mágikus szó.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr572107746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása