Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Felkoppintva (Knocked Up)

2007.11.08. 17:40 koimbra Szólj hozzá!

Egyéjszakás kaland-egy gyerek

 


Judd Apatow nevét lassan meg kell jegyezni, ha még lesz egy két ilyen dobása. A 40 éves szűz után megint csinált egy hatalmas kasszasikert, Amerikában majd 150 milliós bevétel, imdb-n 8 pont a 10ből. Ez már valami, nem?

Mit szólnál, ha egy egyéjszakás kaland után felkeresnének, hogy apuka lettél, hohó. Ben munkanélküli, füvezik szabadidejében(tehát mindig) , haverjaival lóg, akik hasonló kedvtelséget űznek. Alison szép, céltudatos nő. Egy bulin ismerkednek, majd miután döntenek a testbe pár alkoholos italt az ágyban kötnek ki, dinom dánom, miegymás. Majd élik tovább életük, azonban Alison egy nap észreveszi, hogy terhes, így felkeresi Ben-t.

Nos a film annyira vicces, mint amikor közlik az emberrel egy egyéjszakás kaland után, hogy gyerek lesz. Semennyire. Ez pedig egy vígjátéknál erős hátrány. Sok kihagyott ziccerhelyzet, elbaltázott film. Annyi lehetőség lett volna ebből jó filmet csinálni, harsány , térdcsapkodós, kacagós mozit és ehelyett néha egy egy félmosolyra futja csak. A film végén pedig a tanulság, ami mintha kötelező lenne.

Az meg hogy Ben nem dolgozik és mégis megvan a napi füve, internet kapcsolata és még néha egy jó buliba is eljut, nos ez rejtély. Ez lenne az amerikai álom? Vagy csak a kezdete?

Szóval Judd Apatow-ot lassan-lassan jegyezzük meg, eddig csinált egy jó és egy humortalan filmet,1:1, következő alkotása után pedig lehet ki is törölhetjük emlékezetünkből. Méghogy az év vígjátéka, bah...

 

Értékelés: 10 %


Büdzsé: 30 millió dollár
Amerikai bevétel: 148 millió dollár
Összbevétel: 217 millió dollár

Rendező: Judd Apatow

Szereplők:
Katherine Heigl (Alison Scott)
Seth Rogen (Ben Stone)
Leslie Mann (Debbie)
Paul Rudd (Pete)
Tim Bagley (Dr. Pellagrino)

Címkék: iromány vígjáték 10 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr39222617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása