Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Átok 2 (The Gudge 2)

2007.11.21. 13:53 koimbra 2 komment

Padlásról szabadult halott gyermek újratöltve

A nagy hollywoodi horror guruk állnak a tűzhely mellett és tanakodnak , hogy ugyan mit kéne kifőzni. Felhasználnak mindent, régi alapanyagokat, új dolgokat tesznek a főzetbe, de egyik se az igazi. De látják ám, hogy a szomszéd tűzhelyen vidáman rotyog a kukta, ferdeszemű kollégáik vidáman sertepertélnek körülötte. Összedugják hát kis buksijukat és megvették receptet.

 

Kevertek – kavartak és az első sikeres végeredmény A kör volt.

 

Höhö- nevetgéltek ám a szakácsok és új receptet szereztek. Az egyik az Átok volt, amit valamiért zabáltak a népek. No de akkor kell másodikféle is, ehhez már a szomszéd tűzhelytől béreltek egy szakácsot, akinek már van az ilyesmiben gyakorlata.

 

És a végeredmény elég felemás. A nép nem kajolja úgy ahogy elvárták volna.

 

Pedig raktak bele az előételből is. A Sarah Michelle Gellar hozzávalóból spóroltak, de viszont a fehérre meszelt kiskölök ízelítőből túl sokat raktak bele. Nagyon félelmetesre szerették volna kidíszíteni, de amit látunk és kóstolunk az gyenge és ízetelen. Azt szerették volna, hogy a fogyasztás közben mindenki remegjen, de aki megeszi, az csak az bambul  és miközben lapátolja be a szájába csak gyenge hümmögésre futja, hiába no, nem erre számított senki az előétel után. A hozzávalók és egyéb összetevők az evés előrehaladtával kifogynak, a vendég meg elgondolkodik, hogy a következő ételre maradjon e.

 

Mi a hiba vajon? És a mesterek a harmadik fogás kérdése ügyében ülnek össze, amit a nagyétkű fogyasztó már nem is vár oly nagyon.

 

 

 

Büdzsé: 20 millió dollár

 

Amerikai bevétel: 39 M $

 

Összbevétel: 70, 7 M $

 

 

 

Rendező: Takashi Shimizu

 

Szerepők
Amber Tamblyn (Aubrey Davis)
Sarah Michelle Gellar (Karen Davis)
Takako Fuji (Kayako Saeki)
Edison Chen (Eason)
Arielle Kebbel (Allison)
Jennifer Beals (Trish)
Teresa Palmer (Vanessa)
Misako Uno (Miyuki)
Matthew Knight (Jake)

Címkék: horror iromány sequel 30 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52236942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AldoWinnfield 2007.11.21. 13:59:32

Ennek az első része meg az első helyen áll a legrosszabb filmek listámon:)

bedek 2008.03.13. 17:03:49

Ketten röhögtük végig ezt a kritikát:) Ilyennel még találkozunk. Jó lett
süti beállítások módosítása