Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2008 filmelőzetes

2007.12.07. 20:38 koimbra Szólj hozzá!

Megtorló 2 (The Punisher: War Zone) : képregényfilm. Frank Castle folytatja hadjáratát a bűnözők ellen, Thomas Jane helyett Ray Stevenson osztja majd a pofonokat és golyókat. Ma jött ki a filmről egy fotó.




Asterix és az Olimpia:
senkinek sem kell bemutatni Asterix-et és Obelix-et. Ezúttal az olimpiai játékok körül forog majd a téma, tehát gall barátaink is benéznek majd oda.Ja és Alain Delon Cézár szerepében.



Walk Hard:
The Dewey Cox Story: Judd Appatow nevéhez fűződik ez a komédia,ami kivételesen zenés és Dewey Cox (John C. Reilly) élettörténetét mutatja be. Nézzük mit kell(ene) tudni róla: 411 nővel feküdt le, háromszor házasodott, 22 vér szerinti és 14 házasságon kívüli gyermeke született, saját tévés show-ja volt,  kipróbálta a valaha létezett összes drogot.




Bibliotheque Pascal
: magyar-német-angol koprodukcióban készül a film és egy romániai magyar lányról szól, aki egyedül neveli a lányát


Casting
: Tímár PÉter rendezése, Oláh Ibolyával a főszerepben. A televízó táncdal versenyt hírdet és mikor Ormos Kati (Oláh Ibolya) átjut a selejtezőn énektanárhoz fordul. Tehát gyakorlatilag a tanár és tanítvány viszonyáról szól nagyrészt majd a film. 300 millió forintból készül és a tv2 támogatásával


CJ7:
Stephen Chow a Shaolin foci és a Kung-fu Hustle után egy sci-fit készít. Földönkívüli tehát figyelni fog a filmben. Chow egy szegény apár alakít , akinek nincs pénze játékot venni a fiának , de egy nap talál valami érdekességet a szemétben és hazaviszi, később persze kiderül, hogy ez egy földönkívüli dolog.


Daybreakers

Sam Neill és  Ethan Hawke vámpíros horror filmben.Az alkotásban Hawke egy tudóst alakít 2017-ben, ahol  is a bolygó lakossága túlnyomórészt vámpír és a kihalás fenyegeti őket.

Címkék: előzetes2008

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr55256287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása