Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Superbad-Avagy miért ciki a szex? (Superbad)

2007.12.08. 12:20 koimbra Szólj hozzá!

Szex szex szex- hát miről is szólna egy gimis srácokról szóló film, mint erről. Az elmúlt időkben az Amerikai pite tudott ebből a témából értékelhetőt letenni az asztalra. A németek is próbálkoztak, nem is egy művel, de hát a német humor , mint olyan nem létezik és a Pite alkotói is csak videóra gyártják a folytatásokat.

 

Aztán berobbant a piacra Judd Apatow, aki a 40 éves szűzzel megint elindított valamit. Leginkább azt, hogy amihez nevét adja az sikerre van ítélve, ebben az évben már sikeresen eladta a Felkoppintva mozit, ami nálam tuti ott lesz év végén a legrosszabb filmek között, akárcsak ez a műve.

 

Néhány lúzer gimis a szexről ábrándozik és művelni akarják eme tevékenységet. Esetleg az alkalmat egy bulin tudnák megejteni, de meghívásuk nem nagyon akad sehova. Aztán persze a jó csajokkal valahogy beszélgetésbe keverednek és meghívást kapnak egy buliba. Csak piát vigyenek. Hmm, hmm, nagy a gond, mert még nem szolgálják ki őket a pultosok , ezért személyit hamisítanak. Érdekes nevet sikerült találni a személyre McLovin és még a zsarukkal is összehaverkodnak és természetesen dögös csajok is megkedvelik őket. Hogy ne ásítsam halálra magam.

 

A film Amerikában hatalmas siker volt, hogy mit ettek rajta fogalmam sincs, az imdb-n is 8 ponton áll, atyaég. Judd Apatow neve viszont nálam már egy lyukas rézgarast sem ér, ráadásul a következő műve (Walk Hard) is a szex körül forog majd részben. Meddig tartható ez, hogy egy témáról több sikerfilmet csináljanak? Mindesetre ha egyszer elege lesz a népnek belőle, akkor még elmehet pornófilmet gyártani. Az alapokat már letette hozzá.

 

És az készítőknek üzenem: nem a szex a ciki, hanem ez a film.

 

Büdzsé: 20 M $

 

Amerikai bevétel: 121,4 M $

 

Szereplők:
Jonah Hill (Seth)
Michael Cera (Evan)
Christopher Mintz-Plasse (Fogell)
Seth Rogen (Michaels)
Bill Hader (Slater)
Martha MacIsaac (Becca)
Emma Stone (Jules)
Aviva (Nicola)

Címkék: iromány vígjáték 0 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64256785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása