Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office

2007.12.09. 21:16 koimbra Szólj hozzá!

Amerikai hétvégi mozifilmes bevételek.

The Golden Compass: Nicole Kidman és Daniel Craig megint egy filmben. A bemutatása előtt már meg lehetett tekinteni a mű első 5 percét. 26 millióval nyitott, 180-ból készült, nagyon kell tepernie, hogy behozza a költségeit.

Bűbáj(Enchanted): 10,7 millió ropogóst gyűjtött be ezen a hétvégén, ez majdnem 35 %-os visszaesés az előző hétvégéhez képest, belefér. 83 milkánál jár épp, 70-ből készült, a 100-ast simán veszi, a Karácsony közeledtével pedig lehet jobban rákapnak erre a mesés filmre az emberek, így akár 140-150-ig is elcsordogálhat.

This Christmas: 5 milliós bevétel, 37 %-os visszaesés, 42-nél tart éppen. A 13 milliós gyártási költségeit már visszatermelte. Delroy Lindo,Mekhi Phifer és Regina King a főszereplője ennek a filmnek. Amolyan csak afroamerikaiaknak alkotás ez.

Fred Claus: 4,6 milkó, 15 %-os visszaesés, ami elég szép, 65,5 -nél jár éppen, 30-ból rakták össze, szóval elég jól járnak ezzel a filmmel az alkotók.Télapós Vince Vaughn-os vígjáték.


Beowulf: már a magyar mozikban is megtekinthető ez a fantasy film. 4,4 millió dolcsit költöttek rá. 76 milliónál pihent le a bevétel épp. Egyes források 150, más források meg 70 milliót írnak az előállítási költségeiről.

Nem vénnek való vidék(No Country for Old Men):  4,2 M $, limitált premierrel kezdett, azóta folyamatosan növelik a vászonszámot , nem teljesít rosszul. Mondják, már jó előre, hogy a díjkiosztókon nagy eséllyel indul majd. 28,8 M -nál vert tanyát épp a bevétele.

August Rush: 3,5 M $, 30 %-os csökkenés előzőt héthez képest.Jelenleg épp 25 millió dollárnál jár ez a fantasztikus-zenés film.

Hitman: a 47-es ügynök 3,4 milliót szedett össze ezen a hétvégén, 35,8 millió dollárnál jár éppen. Vajon ennek örülnek? Mindenesetre már a magyar nézhetik pár hete

Awake: Jessica Alba horrorja 3,3 milliót termelt, 43 %-os visszaesés horrorhoz képest szvsz nem rossz, bár mivel ígyis gyengén kezdett, nem lesz nagy jövője. 10,7 millió az eddigi bevétel

Mézengúz (Bee Movie) : szintén már vetítik a magyar mozik is a DreamWorks meséjét.2,6 milliót hoztak a méhek.121 milliónál zümmög éppen, ami nem lenne annyira rossz eredmény, ha nem lenne a büdzséje 150 milla.

Ezek állnak a Top10-ben, a következő filmeket említeném még meg.
Antonment: Keira Knighty főszereplésével készült dráma limitáltan 817ezret termelt,csak 32 moziban fut, így elég szép eredmény, Amerikán kívül már 31 millát termelt.

Juno: Ellen Page, Jennifer Garner és Jason Bateman főszereplésével.Szintén csak limitáltan mutatták be , 531ezret termelt, mozinkénti átlaga 60.000 $, ami igencsak szép

Revolver: ha minden igaz Magyarországon már rég kölcsönözhető, 41700 dollárt hozott, limitáltan mutatták be szintén, nem szerepelt jól

Na és akkor egy kis hazai. November 29-es adatok szerint ezek a filmek állnak a toppon nálunk.

Elizabeth: Az Aranykor: 17, 7 millió Forinttal nyitott bemutatója hetében.
Hitman: 14,4 millió Forintot költöttek a magyar nézők a 47-es ügynökre.
Agyő, nagy Ő: 11 milla, összesen 89,3 milliónál jár Ben Stiller vígjátéka
A kabalapasi: 7,7 millió, összesen 16,7 , ami nem túl szép, mondhatni rossz
A Királyság 4,5 milliós bevétel és 14,3 millió összesen, hát ez se túl fényes





Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr5258389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása