Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jönnek a kis hobbitkák

2007.12.18. 21:33 koimbra Szólj hozzá!

Bejelentették, hogy a Hobbit-ot megfilmesítiek. Ez senkit nem ért szerintem váratlanul, a Gyűrűk Ura trilógia 3 millárd dollárt fialt a világ mozipéntárainál. Az MGM és a New Line stúdiók fogják finanszírozni és elkészíteni az alkotást. A New Line Amerikában, míg az MGM nemzetközlieg forgalmazza majd a filmeket.

Mindkét stúdió jól fog járni ezekkel a mozikkal, hisz a New Line most bukott hatalmasat Az arany iránytűvel, az MGM pedig már évek óta padlón van, szóval rájuk fog férni a siker.
Peter Jackson és  Fran Wals lesz a filmek executive producerei a filmeknek. Igen, filmeknek, mivel a Hobbitnak a folytatását is elkészítik. Előre láthatólag 2009-ben kezdenek a forgatának hozzá és 2010-ben már a mozikban köszönhetjük a filmet , 2011-ben pedig annak folytatását.
Jackson és a New Line korábban már perben álltak. Jackson azt állította, hogy nem kapta meg az őt illető részesedést a film(ek) bevételéből. Azóta sikerült megegyezni, a nézeteltérés már a múlté. A rajongók pedig fellélegezhetnek.
Sir Ian McKellen pedig már régebben is jelezte, hogy magára öltené szivesen Gandalf ruházatát ismét.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94268659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása