Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ismeretlen hívás(When a Stranger Calls)

2007.12.20. 12:34 koimbra Szólj hozzá!


Milyen filmeket nem szeretek? Ami csak egy helyen játszódik (kivéve Pánikszoba), egy-két szereplős filmeket (ezért nem néztem meg a Gerryt) illetve amelyekben végig csak beszélnek és egy idő után már zsong az agyam (pl. Woody Allen filmek többsége)illetve azok a filmek többsége amiket színdarabról írnak át filmre.
Na ez a film az előző felsorolásból kettőt is teljesít, ha jobban utánanéztem volna, tuti nem ülök be rá.
Adott egy csaj (Camilla Belle-egy idő után mintha nagyobb lenne a melle a film elejéhez képest:))Bébiszitterkedni megy , elvan mint a befőtt, illetve ellene, csak valaki elkezdi hívogatni telefonon. A helyzet fokozódik.
Érdekes módon valahogy tetszett a film. Meg nem mondom miért, egyszerűen csak félig meddig megfogott. Igaz , ami igaz : tele van sok felesleges ijesztegetéssel, meg egy két hibával . No meg az utolsó 5 percet én frankón újraforgatnám, mert nagyon gáz. És elvártam volna valami kisebb csavart. Szóval összességében én elvoltam a filmen, ahhoz képest, hogy egyszereplős egy helyen játszódós.
Értékelés: 60 %
Címkék: ajánló thriller

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr98270292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása