Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az év égései

2007.12.30. 21:00 koimbra Szólj hozzá!

Az arany iránytű: Hatalmas überdurva költségvetés és az egyház is bojkottra szólította fel a híveket. Combos bukta. A New Line egy ideig nem heveri ki.

Invázió: Nicole Kidman és Daniel Craig második hatalmas pofáraesése ebben az évben. Tologatták a bemutatót, utóforgatások voltak és a rendezőt is lecserélték a végén. Kritika nem szerette, a nézők meg távol maradtak a filmtől.

Gyávák és hősök: Mennydörgő hang szónokol az előzetes alatt. Ilyen olyan Oscarra jelölt, Oscar nyertes színész. Az év legjobban várt filmje.Na persze. A kritika nem volt kíméletes Robert Redford rendezéshez. Tom Cruise pedig nem ehhez szokott, hanem a 100 millió bevételekhez. Nem nagy bukás ugyan, de az elvártaktól fényévekre teljesített.


Grindhouse: Quentin Tarantino és Robert Rodrigeuz közös megemlékezése és főhajtása a 70-es évek duplamozijai előtt. A sok dícséret ellenére hatalmas buktak ezzel a filmmel.

Evan, a minde6ó: Jim Carrey lelépett , nem kért a második részből. A rendező Tom Shadyac maradt. 175 millió dollárt emésztett fel a produkció plusz marketing. Oltári nagy bukta az eredmény.

Oviapu 2: Az első rész Eddie Murphy-vel hatalmas siker volt. Murphy örülhetett a sok bukta után, de a második részből nem kért. Jól tette. Cuba Gooding Jr. viszont elvállalta a főszerepet. 76 millió dollárt költöttek rá állítólag, de hogy ez mire ment el, nem tudni. 13 milliós bevétel és az imdb-n pedig a 9. legrosszabb film.

Ha már Eddie Murphy szóba került: A Dreamgirls-ért Oscarra jelölték, dícsérték agyba-főbe. Persze kijött a Norbit (év egyik legrosszabbja)még az Oscar előtt, gondolom láthatták, hogy mi művel a filmben és eljátszotta az esélyeit. Persze megcsinálhatták volna, hogy a filmet az Oscar után mutatják be...

És a végén a Macskafogó 2: kritikát ma írtam róla. Gyenge lett, szégyen és gyalázat. Persze azért megy rá mindenki , mivel a többség hallott róla , aki látta régen az kíváncsi rá, aki meg nem látta az meg tisztában van vele.
Címkék: top 2007

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr18279462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása