Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

"Vigyázz, ha jön a jövő"-Neurománc filmproducerek markában.

2008.01.10. 10:36 koimbra Szólj hozzá!


William Gibson művéből filmet csinálnak, a könyv igazi bestseller volt. A főszerepre Hayden Christensen-t nézték ki. A rendezői székbe Joseph Kahn ülhet, neki köszönhetjük a rengeteg negatív kritikában részesült Vas-at. Ennek hallatán már talán többen temetik is a 70 millió dollárból gazdálkodható filmet. Mindenesetre a rajongók biztos gyakorolnak majd némi nyomást a stúdióra.

A könyv tartalma: "Case, a konzolcowboy, az adatmezők magányos vándora magára haragította megbízóit, s ezért a hibáért képességei legjavával kellett fizetnie. Azóta üzletel, a fennmaradásáért küzd a XXI. századi Japán alvilágában, ahol a pénz szava törvény, a könnyelműség büntetése pedig gyors, kíméletlen halál...
Armitage, a kékszemű démon azonban nem az üzletkötés szándékával keresi fel Case-t. Neki az aranykezű számítógépvirtuózra van szüksége. Társnője az acélkarmú, harcra drótozott izomzatú Molly indítékai még különösebbek...
Megbízójuk a világ legzseniálisabb komputere svájci állampolgár. Szabadparton, ebben a fura, égi Las Vegasban él, egy arisztokrata dinasztiát szolgál. Úgy határozott, kivívja szabadságát. Bármi áron..."

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr3291871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása