Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Missing in Action: Mary Elizabeth Mastrantonio

2008.01.13. 17:15 koimbra Szólj hozzá!

Tegnap szétnéztem a gépemen, megtaláltam egy listát, amit még a blog indulása előtt írtam, hogy miket kéne kitenni a blogra majd. Nos B-C-D-stb. kategóriás sztárokról volt pár szösszenet, de mivel van már ilyen blog, így az mehetett a kukába. Volt még egy jegyzet, ami azt mondta Nekem, hogy ne felejtsek majd el régvolt sztárokról írni. Akkor elkezdem és rögtön egy hölggyel indítok.

1958. november 17.-én született ötödik gyerekként, apja fémmunkás volt. Eredetileg operaénekesnőnek készült, majd mégis a mozi világában találta magát.

Karrier: Rögtön nagyágyúkkal kezdte: A komédia királya filmben Martin Scorcese alkotásában szerepelt legelőször, majd Brian DePalma Sebhelyesarcújában folytatta. A pénz színe filmben nyújtott alakításáért Oscarra jelölték a legjobb mellékszereplő kategóriában. Szerepelt A mélység titka James Cameron filmben és a Kevin Costner-es Robin Hood-A tolvajok fejedelme moziban is. Ezután készült a White Sands Roger Donaldson rendezésében, Mickey Rourke és Willem Dafoe főszereplésével. A film combosat bukott, ezután nem nagyon volt olyan filmje, amire emlékezhetnénk, hacsak nem a Viharzóna, amiben mellékszereplő volt.


Sokak szerint a színésznő egyáltalán nem nézett ki jól és nem is értették, miért kapott ennyi híresebb-jobb filmben főszerepet.

Jövő, kilátások: Szerepelt pár tévéfilmben és a Without Trace sorozatban. Nem tűnik úgy, hogy a nagyvászonra kerüljön megint főszereplőként. Egyetlen szereplése a jövőben a The Russian Girl tévéfilm lesz és aztán semmi.

Címkék: missing in action

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr23295808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása