Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Machete poszter

2008.01.23. 15:05 koimbra 3 komment

A Grindhouseban láthatóak voltak álelőzetesek. Ezt inkább csak Amerikában láthatta a jónép, hozzánk kéttévágva érkezett az alkotás, így ezeket nem nézhettük meg. De aki akarta az úgyis megszerezte és megnézte:)

Az egyik álelőzetesből, a Macheteből tényleges film lesz Robert Rodriguez rendezésében, bár csak DVD-n jön ki majd. Machete (Danney Trejo) egy felbérelhető keménylegény, akit miután megbízói átvernek kicsit bepöccen és revnasot vesz rajtuk. Tehát hamarosan kemény vendetta lesz.

Címkék: poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr58308698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rivera 2008.01.23. 17:27:44

Hehe, tegnap láttuk pont ezt az előzetest a Terror Planet előtt. Marha jó volt, szóval örülök hogy RR tényleg megfilmesíti.

Kahuna (törölt) · http://bigkahuna.blog.hu 2008.01.23. 17:31:49

Ez nagyon odab@sz, csak jönne már ki. "Rossz mexikóival baszakodtak"

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.01.23. 19:55:13

A trélerben az volt a jó, hogy egy elképzelt filmhez készült, félek, hogy ez a B alatti kategóriába kerül. A Terrorbolygót meg megveszem dvd-én , de nem tetszett a film. A nevem ellenére nem vagyok logikus gondolkodó.
süti beállítások módosítása