Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

TV Spots: Vantage Point

2008.02.02. 11:22 koimbra 1 komment

Érzésem szerint ez a film nem lesz hatalmas box office tényező, de kellemes kis alkotás lesz. Az amerikai elnők  ellen merényletet kísérelnek meg követnek el, a történetet pedig több ember szemszögéből láthatjuk. Főszerepben: Dennis Quiad, William Hurt, Forest Whitaker
Címkék: előzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr50321911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Andrew 2008.02.25. 11:56:21

A hivatalos amerikai premier másnapján sikerült megnéznem a filmet. Elképesztő,minden tekintetben. 5 különféle aspektusból bemutatva a cselekményt, a puzzle a film végén áll össze teljesen. Ezért (is) zseniális. Addig viszont van akció, autósüldözés, ami magában felér egy teljes akciófilmmel. Megkockáztatom, hogy a Sakál napja óta, ez az egyik, ha a nem a legjobban elkészitett ún. "elnökmerényletek" kategóriába tartozó alkotás. Mives munka. Ajánlom mindenkinek.
süti beállítások módosítása