Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Koppintás: Snakes on a Train

2008.02.04. 16:10 koimbra 1 komment

100 Trapped Passengers.. 2,000 Venomous Vipers!






A Snakes on a Plane gyakorlatilag a Kígyók a fedélzeten (Snakes on a Plane) folytatása, de itt már semmi ismert szereplő sincs. Az a produkció is teljesen B kategória volt, de ez még tovább süllyedt. Az imdb-n a SoaT 2,6 ponton áll 635 szavazattal. Rendezők a The Mallachi fivérek, akiknek ez volt az egyetlen munkájuk.

A történet szerint egy nőt megátkoznak, aminek hatására kígyótojások kezdenek növekedni benne. Egy Los Angelesben élő sámántól kérne segítségét, így felszáll odatartó vonatra. Azonban a kígyók kikelnek, kirágják magukat és...falnak, harapnak.

100 Trapped Passengers.. 2,000 Venomous Vipers!: szó sincs ennyi utasról vagy kígyóról. Pár kígyó terrorozál egy tucat utast.



 
Címkék: koppintás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr90325015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kahuna (törölt) · http://bigkahuna.blog.hu 2008.02.04. 16:52:58

Már csak a túzokok a kombinón kéne
süti beállítások módosítása