Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Koppintás: I Am Omega

2008.02.12. 14:53 koimbra 2 komment

Ki tudja mennyire koppintás ez, hisz Will Smith I am Legend filmjével párhuzamosan készült, csak ez egyből ment videóra. Főszerepben Mark Dacascos.


A film tartalmával nem vesződnék, olvassátok el groundwalker kritikáját.

Az I Am Omega az imdb-n 3.3 ponton áll, tehát ez sem vitte túlzásba.


Richard Matheson regényének ezek szerint ez a negyedik. feldolgozása. 1964-ben készült az egyik The Last Man on Earth címmel a másik pedig a The Omega Man 1971-ben Charlton Heston-nal. Az elsőnek maga Matheson írta a forgatókönyvét, de végül a producerek annyira beleszóltak az egészbe, hogy nem is adta hozzá a nevét. Tavaly pedig mozikba került a Legenda vagyok Will Smith főszereplésével.
Címkék: koppintás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22336338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kahuna (törölt) · http://bigkahuna.blog.hu 2008.02.12. 15:03:31

LOL de azért erre kiváncsi lennék egészben is. Nem tudja valaki honnan lehetne megszerezni? :)

groundwalker 2008.02.16. 11:14:42

Köszönöm az említést! :D

Kahuna: A filmet én a szokásos "alternatív" (torr*nt) helyen tudtam beszerezni. De szerintem nem baj ha kimarad. :D

És anno még leszedtem hozzá angol feliratot hogy könnyebb legyen. Na az is megérne egy misét, mert én még ilyet nem láttam. Gyakorlatilag ugyanaz volt csak teljesen átfogalmazva, meg volt benne pár hülyeség. Pl. hogy a laptopon felvillant egy felirat (angolul ugye) és még az is át lett fogalmazva a feliratban (angolul). :D
süti beállítások módosítása