Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Harry Potter A kis Vuk hangja

2008.03.07. 13:35 koimbra 2 komment

A kis Vuk főleg a nemzetközi közönségnek készül, ezért keresik a megfelelő angol szinkrongangokat. Gát György elmondása szerint a külföldi partnerük előírta, hogy ezek között a hangok között 4 világsztárnak kell lenni. Elsősorban Daniel Radcliffe-et (Harry Potter) javasolták a kis Vuk hangjához, és tárgyalások folynak Colin Farrell-lel, Emma Thompsonnal és Donald Sutherlanddel.

A mesében kis Vuk és családja egy természetvédelmi helyen él, míg egy napon vadászok megölik kis Vuk anyját, apját pedig eladják a cirkusznak. Így a kis róka a kiszabadítására indul.

Kis Vuknak Csőre Gábor, Vuknak Gálvölgyi János, a cirkuszigazgatónak Reviczky Gábor, feleségének Borbás Gabi, lányának pedig Gubás Gabi kölcsönzi a hangját. A helyi vadőrt Bodrogi Gyula, míg Kárkár varjút Ganxsta Zolee szólaltatja meg.

A mese 1,4 millárd forintos költségvetéssel készül, aminek a 16 %-át állja a magyar állam.

(vukmozi)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62369872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.03.09. 12:25:48

Mr. T-t akarjuk a kis Vuk hangjának!
'zisten szerelmére, mi ez az egész? Fekete István forog a sírjában, ahogy Milne is. Mondjanak amit akarnak, Aczél ezt nem hagyta volna.

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2008.03.09. 18:44:04

:D
volt régen egy nyomasztó mese, a Kimba. Kimba, a kis bátor. A fehér oroszlánkölyök, akinek apját megölték, anyját pedig elvitték cirkuszba. Kimba pedig elindult kiszabadítani...

Az egyébként nagyon jó lesz, ha a Kis Vuk hangja Csőre Gábor lesz. Bár Csőre Gábor a szememben csak Eric Cartmen, és csak ezért tartom jó dolognak.
süti beállítások módosítása