Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reszkessetek rosszfiúk

2008.04.09. 14:05 koimbra 1 komment

A Hack/Slash képregényt is azon képregények sorsára jut, amelyeket majd a film formájábájában is láthatunk. A főhős csaj, Cassie városról-városra jár és sorozatgyilkosokra és egyéb hasonló foglalkozást űző emberekre vadászik.

A forgatókönyvet Justin Marks írja, akinek a neve már ott díszeleg a Street Fighter: The Legend of Chun-Li mellett és állítólag ő írja a He-Mant és a Zöld Lámpást (aki szintén képregényhős).

Rendező Todd Lincoln, akinek eddigi egyetlen filmes munkája az Alkonyattól pirkadatig effektjei voltak. Megan Fox bújhat Cassie bőrébe

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr20418361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

carmenit 2008.04.09. 17:37:57

Megan Fox tökéletes lesz erre a szerepre szerintem. Talán láthatunk valamit színész tehetségéből is. Kell bele sok poén, sok vér, kreativitás, aztán menni fog ez
süti beállítások módosítása