Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eddie Murphy összemegy

2008.04.18. 17:54 koimbra Szólj hozzá!

1957-ben készült a The Incredible Shrinking Man, azaz A hihetetlenül zsugorodó ember, amit klasszikusként tartanak számon. A filmet elővették, leoporolták és újraforgatják. Többen is érdeklődtek már a rendezés után, Peter Segal (Csontdaráló) és Keenan Ivory Wayens (Kiscsávó) azonban még távoztak, helyükre érkezett Brett Ratner (Csúcsformában).

A főszerepre sikerült megnyerni Eddie Murphy-t, aki elvállal minden hülyeséget mostanában. Hogy ebből a filmből ne váljon klasszikus arról Thomas Lennon és Robert Ben Garant forgatókönyvírók (Amerikai taxi, Gorilla bácsi) gondoskodik.

A történetben a főszereplő (ő lesz Murphy) egy bűvész, aki egy varázslat miatt zsugorodni kezd, ezért meg kell találnia az ellenszert/ellenvarázslatot, mielőtt még végleg parányi lesz vagy mielőtt eltűnne.

Az eredeti regényt és a forgatókönyvet Richard Matheson írta, akinek a könyveiből már olyan alkotások születtek, mint a Hetedik érzék vagy a Legenda vagyok.

Itt az 1969-es könyv borítója és a 2005-ben megjelent dvd borítója. Ezek alapján inkább az izgalomra és a sci-fi-re mentek rá a korábbi alkotók, Murphyvel és a forgatókönyvírókkal valószínűleg inkább vígjáték lesz a film.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr46431789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása