Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Matthew McConaughey lehet Amerika kapitány

2008.05.06. 11:47 koimbra 3 komment


A Marvel a Vasember sikere után bejelentett néhány képregényfilmet, ezek között van Thor, amelyet 2010 júniusában terveznek bemutatni és amely a legutóbbi tervezet szerint 400 millióba kerülne. Na de a legjobban várt produkció a képregényfanok részéről talán a Bosszú Angyalai (Avengers), amelyben jó pár ismert szuperhős található.

El is érkezik 2011 júliusában, legalábbis a tervek szerint, jómagam kisé szkeptikus vagyok ezzel a dátummal kapcsolatban. 2011 május hatodikára pedig belőtték azt az időpontot, mikor bemutatják az Amerika kapitány mozifilmet.

El is kezdtek találgatni már, vajon ki fog belebújni a jelmezbe. Matthew McConaughey állítólag a fő esélyes a szerepre. Ha levágatja a haját, el tudom simán képzelni kapitányként.
Persze ez még ugye csak egy név, bedobnak még a köztudatba néhány ilyet, aztán valamelyiken majd felháborodik a nép, valamelyikre meg bólogatni fognak.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr10456379

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: free instrumentals 2018.07.27. 08:49:29

Így írd meg a kísérőleveledet - Kísérőlevél minta - Kísérőlevél minta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.05.06. 20:34:05

Szerintem is jó lenne Amerika Kapitánynak McConaughey.

Amúgy miről szól ez az Avengers cucc? Felbukkan vmi szupergonosz vagy csak úgy simán állnak össze, mert az buli? :D

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.05.06. 20:55:34

Ha jól emlékszem olvastam az első részt a neten valahol, úgy rémlik, hogy a Torpedó ellen állnak össze, Hulk, Thor, Amerika Kapitány, Darázs, Vasember...

Persze csak a csapat az évek alatt több milliószor változott már, aztán feloszlott pár éve, a Skarlát Boszorkány kicsit megzakkant és így történet pár tragédia, majd feloszlott a banda. Aztán mikor a Ryker szigeten Elektró partyzott egyet, kiszabadult az összes szupergonosz és az ott tébláboló, arra járó pár hős visszatartotta őket, míg megjött az erősítés, ott volt Vasember, Pókember, Amerika kapitány, Luke Cage, Póknő, Fenegyerek...aztán megalították az új Bosszú angyalait,amihez később még csatlakozott Rozsomák is. Ez a társaság aztán a regisztráció miatt kettészakadt, és mindkét oldalra jöttek még tagok...

2011 májusában jön ugye Amerika kapitány, szerintem ez egy bevezető lesz és az lesz a film vége, hogy kihalásszák a testét a vízből és beveszik az Angyalokhoz, aztán két hónapra rá már ott figyel a teljes csapat a mozifilmben.

Az hogy hogy áll össze a csapat a moziban szerintem különbözni fog jelentősen a képregényhez képest, hisz a többi képregényfilm is különbözött, ráadásul az Ultimate alternatív vonal is népszerű, ott meg máshogy alakult a csapat. Ajánlom az Ultimate Avengers mesefilmet, elég jó lett.

süti beállítások módosítása