Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Prince of Persia: Sands of Time film

2008.05.21. 11:04 koimbra 1 komment

Régóta rebesgetik, hogy film lesz a nagy sikernek örvendő Prince of Persia számítógépes játékból, a főszerepre esélyes színészt is sokan találgatták, hogy ki lenne a megfelelő. Persze először még Orlando Bloomról pletykáltak, de mára már biztos, hogy Jake Gyllenhaal a befutó. Gemma Arterton szintén ott van a szereplők között.


A sztori Dartanról (Gyllenhaal) a 6. századi perzsa hercegről szól majd, aki szövetkezik Tamina hercegnővel, hogy megállítsanak egy áruló nemest, aki meg akarja szerezni a Sands of Time-ot (Az Idő Homokja), amivel uralkodni lehet mindenki felett.

Mike Newell rendezi a filmet (Michael Bay neve merült fel a legelején), a forgatókönyvet Doug Miro & Carlo Bernard, Jordan Mechner (aki a játékot is készítette) és Boaz Yakin írták. Júliusban kezdődik a forgatás, Jerry Bruckheimer pedig felügyeli az egészet.
Címkék: miújság prince of persia

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr90480220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gonzalesz 2008.05.21. 16:39:01

Michael Bay jobb lett volna ide, mint Newell
süti beállítások módosítása