Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tim Burton sötét árnyéka

2008.06.02. 23:13 koimbra 3 komment

Tim Burton, Johnny Depp és John August...ebből mi lesz? Azt meg tudom mondani, hogy mi volt! Az úriemberek szövetsége olyan filmeket pakolt le az asztalra, mint a Halott menyasszony vagy a Charlie és a csokigyár (mindkettő az év filmje volt mellesleg).

A trió új filmterve a Dark Shadows, amely már halódik egy ideje, ugyanis már korábban volt szó a megfilmesítéséről (pletykálták Peter Segal rendezőnek), de végre úgy tűnik, hogy lendületbe jön a film.  Tim Burton rendezné, a Warner Brothers stúdió Johnny Depp cégével, a  Infinitum-Nihil-lel  és  Graham King GK Films filmes vállalatával karöltve készítené. John August pedig a forgatókönyvön dolgozik. És mivel Depp cége is benne van nagy a valószínűsége, hogy maga Johnny Depp lesz a főszereplő.

A Dark Shadows egy 1966-zól 1971-ig tartó természetfeletti szappanopera show volt, gótikus horror elemekkel vegyítve, 1225 részt élt meg. Voltak benne vámpírok, zombik, kísértetek, ghoulok, szörnyek, boszorkányok, stb. Tim Burtonnek fekszik ez a téma, úgy hiszem.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94500434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.06.03. 18:37:10

Vajon Helena Bonham Carter kap benne valami kis nyúlfarknyi szerepet?

Rusi 2008.06.03. 18:47:40

ebből mi lesz?
csak jó:)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.06.03. 21:16:23

Tim Burton és Johnny Depp neve számomra garancia a minőségre. Együtt még nem csináltak rossz filmet.
süti beállítások módosítása