Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mély harapás (Teeth)

2008.07.13. 12:46 koimbra 7 komment

 

Tiniként mindenkit ugrattak legalább egyszer azzal, hogy leharapja a @-át egy vad lik , de minimum szó volt róla a haveri körben poén szinten. Vagina dentata-ez a tisztes elnevezése annak, ha egy nőnek ott lenn az adott nyílásban fogak találhatók. Csoda, hogy a sok elborult elme közül egy sem vágódott rá a témára sokáig.

 

Talán végre egy eredeti alkotást ez? Jóhogy nem. Mostanában csak remake meg újrafeldolgozás születik a horror terén, jobban utánanézve ki is derül, hogy nincs új a nap alatt. Egy 2004-es japán horror, a Killer Pussy alapján készült, az imdb-n sem túl ismert, 70 szavazattal van 5,9 pontja. Hogy miért ebből kellett meríteni, rejtély.

 

Szóval adott egy csaj, Dawn. Nem sieti el dolgokat, ő bizony várni fog a nászéjszakáig. Persze a fogadalmak csak arra jók, hogy megszegjék őket. Természetesen egy sráccal sor kerülne a dínom-dánomra, de mikor bekerülni az örömrúd a testrésbe a szerszámot leharapják az ott található éles fogak (már csak egy diszkrét böfögés hiányzik). Dawn először megriad ettől, de később magára talál és elkezdi saját kis hadjáratát.

 

Horrorvígjáték lenne. Az már eléggé félelmetes, hogy valami leharapja a himbi-limbit, de nem csináltam magam alá sehol. Hirtelen beugrott a Cukorfalat, ahogy Ellen Page éppen kasztrált, na ott tudtam sajnálni a fickót, össze is szorult a...torkom, de itt valahogy senki iránt nem éreztem szánalmat, Hogy vígjáték? El se mosolyodtam, de egyéb nevetgéléseket se hallottam a nézőtérről. Érdekes az is, hogy itt mindenki a lényegre, azonnal bevernék a lompost, a srácokat is úgy ábrázolják benne, mintha mindig azt akarnák. No meg azért senki nem használja előtte a nyelvét vagy az ujját?

 

A Mély harapás rossz, de nagyon. Pedig milyen jó ötlet már ez, csupán csak egy kis infantilizmussal kellett volna keverni. Bátrabban kellett volna hozzáállni, már akkor mikor a forgatókönyvet írják. Nagyobb odafigyeléssel akár olyat is letehettek volna az asztalra ami rendesen büntet, ami után a többség először kislámpával körbekémleli a fekete lyukat, mielőtt bekergeti mackóst a málnásba.

 

Élvezhetetlen, ez mit sem példázza jobban, hogy mikor vége lett arra gondoltam: Ennél még egy a fűnyírás is jobb. Délben.

 

imdb: 6

rottentomatos: 80 %

 

Amerikai bevétel: 346,289  $

Összbevétel: 1,5 M $

 

Szereplők:

Jess Weixler (Dawn)
John Hensley (Brad)
Josh Pais (Dr. Godfrey)
Hale Appleman (Tobey)

 

Az első 5 perc a filmből

 

 

Feliratok előzetes 



Címkék: horror iromány trágya 0 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr87565974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.07.13. 14:57:22

Mekkora ez a poszter bazz, bárcsak a film is ennyire bejött volna :)

Koimbra 2008.07.13. 15:03:28

Mondjuk legyen 1 %, mert végigültem azért, bár kín volt. Ha nem 2007-es lenne, akkor év végén megemlékeznék róla a 10 legrosszabb 2008-as film között.

Egyébként ez a poszter jobb
filmdroid.blog.hu/2008/06/17/teeth_poszter

infmc · http://filmkeltes.blog.hu 2008.07.13. 22:34:27

Hát ....egy percig sem gondolkodtam azon, hogy megnézzem -e. Úgy látom, jól döntöttem. Még ez is oké, de az, hogy 6 és 8 pontokat kapott a bizonyos oldalakon, az már számomra kicsit eléggé érdekes, de nem mondok semmit, mert nem láttam, elég volt az ismertetőt, meg ezt a kritikát elolvasni. és ennyi. köszöntem.:)

Real013 2008.07.14. 10:14:35

Szerintem a comedy kifejezés csak magára az alapszitura vonatkozik:)
És még csak véletlenül sem remake, elolvastam a Killer Pussy történetét, közük nincs egymáshoz:)

Egyébként fórumra ezt írtam róla:
Mennyit fikázták már ezt a filmet a neten mindenhol, pedig nem rossz smile.gif Igazából egy gond van vele:se nem horror, se nem vígjáték, se nem dráma, mindenből egy kicsit, a műfajösszemosás megleginkább az ásiaiaknak megy,nemde? Szóval, a film a Vagina dentata témáját járja körül.(Akinek nem esett le, olvasson utána:D) A színészel egyébként szó szerint barzalmasak, igazán jó történet sincs, mégis nézeti magát a film. A támadások egyébként szinte abszolút nem véresek, bár a leszakadt ilyen-olyan testrészek mutatva vannak, de semmi komoly. Igazából ezt a témát leginkább egy Machine Girl szerű osztásban tudnám elképzelni, vagy egy Rodriguez féle trashban lehetne egy ilyen mellékszereplő hölgy, aki bérgyilkosként így végez az áldozataival....

Loynis 2008.07.14. 21:26:36

Teljes mértékben egyetértek Real013

Mindenhol azt olvasom hogy a Teeth a Killer Pussy remake-je, pedig rohadtul nem az.

Tegnap megnéztem a Killer Pussy-t, abban egy angolnaszerű parazita mászik be az áldozatokba, onnan terrorizálja a népet. Több esetben kimászik a fertőzött lányokból, kis féregszerű utódokat rak le (látszik a damil a min mozgatják őket). Tipikus low-budget japán exploitation (a kiontott beleken látni hogy valamilyen szövetből vannak), nagy mellekkel (kb mint a faster pussycat kill, kill!) és szörnyű színészi alakítással. Annyira rossz, hogy már jó.

A Teeth-et nem tudom, miért kell annyira lehúzni - nem egy csúcs darab, de az eheti mezőnyből még a legjobban fogyasztható.

Koimbra 2008.07.15. 10:38:03

Nem húznám le, ha tetszene. Van akinek bejön, nekem egyáltalán nem tetszett
süti beállítások módosítása