Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Keanu Reeves lehet Plastic Man

2008.07.15. 11:30 koimbra 1 komment

A 90-es évek közepén Larry és Andy Wachowski megírta a Plastic Man forgatókönyvét (itt olvasható a régebbi verziójuk), ami képregényen alapszik. A tesók elérkezettnek látják az időt, hogy filmre vigyék tervüket, főszerepre Keanu Reevest nézték ki.

A Plastic Man úgy tudja nyújtani testét, ahogyan csak akarja, az ajtó alatt is át tud csusszanni akár. Képes arra, amire Reed Richards, a Fantasztikus négyes vezetője.

Wachowskiék jelenleg a Ninja Assassinnal vannak elfoglalva, de utána jöhetne a Plastic Man. A kérdés az, hogy vajon adnak-e nekik horribilis összegeket, miután a Speed Racer csúnyán megbukott.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62569001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poprocks 2008.07.15. 15:18:42

Imádom Plastic Mant! Még kedvenc rajzilmem volt kiskoromban:) Nem is annyira hősies mint komikus... nem rég filóztam rajta, hogy őt miért nem filmesítik meg, de látom akkor dolgoznak rajta:)
süti beállítások módosítása