Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A meztelen dobos előzetes

2008.08.24. 14:15 koimbra Szólj hozzá!

Látta valaki az Music Television Movie Award-ot? Rainn Wilson A mezteln dobos (The Rocker) főszereplője Megan Fox-szal adott át egy díjat és Wilson gyakorlatilag meztelenül jött be a mikrofon elé, csak egy maci volt az örömrúdja előtt.

A meztelen dobos története: Fish a Vesuvius bandában játszott, de aztán kitették a szűrét a csapatból, ami aztán be is futott azonnal. Jó pár év múlva újra dobolhat, méghozzá gimis unokaöccse zenekarában, mivel azoknak a dobosa nem tud jelen lenni a fellépésen. A show-t megmenti Fish, aztán tönkre is teszi. Azonban ők hárman együtt elhatározzák, hogy nagy rockzenész karriert fognak befutni.

A filmet szerdán mutatták be a mozik és három nap alatt alig két milliót hozott össze, valószínű kiesik a hétvégi box office top 10-ből is.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr13630398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása