Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Michael Moore új filmje ingyen tölthető

2008.09.06. 11:57 koimbra Szólj hozzá!

Michael Moore új alkotását, a Slacker Uprising-ot szeptember 23-tól 3 hétig lehet tölteni ingyenesen, majd ezután DVD-n vásárolható meg az Amazonon és a Netfixen. Moore soha nem is tervezte azt, hogy a mozikba küldje művét.

A film 2004-ben készült, az elnökválasztási kampány idején, amikor Moore több amerikai várost járt be, hogy felderítse kik azok, akik nem mennek el szavazni. Moore azt reméli, hogy filmjének hatására emberek milliói állnak fel és leadják voksukat a választás idején.

Michael Moore nevéhez fűződik a legsikeresebb dokumtentumfilm, a Fahrenheit 9/11, ami Amerikában 119 millió dollárt hozott és a rendező azt remélte, hogy ettől majd sokan megvilágosodnak és nem Bushra fognak szavazni, ám mégis Bush nyert.

Előzetes

Címkék: slacker uprising

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr32650965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása