Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Munkamániások: Spielberg és del Toro

2008.09.26. 14:09 koimbra Szólj hozzá!

Steven Spielberg egyébként is elfoglalt mostanában, jövő hónapban indulna a Tintin forgatása, a Lincoln filmet is tervezgeti már egy ideje, terve van véve egy sci-fi is, az Interstellar. Emellett néhány projektnél producerkedik is, jövőre érkezik a Jurassic Park 4,  a The Talisman sorozat Stephen King regénye alapján és a When Worlds Collide, amit Stephen Sommers rendez. Tehát nem unatkozik, de azért beújított még egy munkát magának, amelyet valószínűleg le is fog dirigálni. A Chocky eredetileg egy regény, amelyet John Wyndham írt, a történetben egy srác gyakran beszélget a képzeletbeli barátjával, később az apja rájön arra, hogy a fia fejébe egy idegen létforma költözött be.

Guillermo del Toro szintén bebiztosította magát egy évtizedre melóval. Hamarosan nekiáll a Hobbit filmváltozatának, a Hellboy harmadik részét is leforgatná, akárcsak a Doctor Strange képregényfilmet. Tervezi a Frankenstein, Dr Jekyll és Mr. Hyde remakejét, aztán még Dan Simmons regényének, a Drood megfilmesítését és egy H.P. Lovecraft művet is leforgatna, a Mountain of Madness-t. Ő is producerkedik azért mindezek mellett. Ez sem elég számára, ugyanis egy vámpírtrilógiába is belefogna, az első rész címe The Strain lenne és a történet a vámpírok történetét mutatná be egészen az Ótestamentumig visszamenően. Del Toronak már volt tapasztalata a vérszívókkal, ő készítette a Penge második részét.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr29682999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása