Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új szereplőkkel készülhet el a Halálos fegyver 5

2008.09.26. 11:04 koimbra 9 komment

A Halálos fegyver ötödik része már régóta a levegőben lóg, de Mel Gibsont már a legutóbbira is elég nehéz volt beszervezni. Persze jöttek a pletykák utána, a legelső az volt, hogy Steven Seagal lépne Gibson nyomdokaiba. Danny Glovert kérdezték néhány hónapja egy lehetséges folytatásról, ő azt mondta, hogy ő már tuti nem vállalja el.

Augusztusban Shane Black elkezdett dolgozni az ötödik rész forgatókönyvén, de mikor az ő neve merült fel pár napja a Cold Warrior film megrendezésére is sokan már megint temették magukban a Halálos fegyvert. De a projekt nem halott, kiderült az új sztori már két új nyomozót mutatna be és Joel Silver producer Mel Gibson hozzájárulására vár, hogy beinduljanak a történések. Ezen kívül Black neve merült fel, mint rendező. (az első négyet Richard Donner rendezte, én nem tudom ő már miért nem jó).

Címkék: halálos fegyver miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr18682543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb 2008.09.26. 17:05:17

Nem ismervén Mel Gibson érveit, hogy miért nem akar még egy (és még egy, meg még egy, meg... ) részt ennek a kiváló sorozatnak, annyit tennék hozzá: ez egy színésztől, akinek "kötelessége" lenne a mi szórakoztatásunk, érdekes hozzáállás. Bocs, de kissé lenézem ez miatt. Van igény az ötödik részre, sokan megnéznék, van, aki elkészítené, csak az ő nagyúri faszasága miatt nem készülhet el immáron évek óta...

Minek írta volna meg Black a forgatókönyvet, ha Gibson úgyis tartózkodna a filmtől?

Milyen színész az ilyen ember? Értem van, a nézőért, vagy én érte? Tyúk vagy tojás?

Vagy csak simán apokalipszis, hehehe.

Francis W. Scott · http://franciswscott.eu 2008.09.26. 21:11:46

Vagy csak szimplán nem akarja tizenhuszonharminc gagyi folytatással tönkretoszni a hírnevét. Ez a lehetőség még nem jutott eszedbe, Tom Bobb? :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.09.26. 21:28:52

Szerintem abba kéne hagyni a Halálos fegyver sorozatot és ha már új nevekkel kezdenek hozzá, akkor új címet is kéne kitalálni.
Gibsonék már túl öregek ehhez, ahogy a negyedikben is ismételgették folyton: We are too old for this shit.
Jó volt a negyedik is, jó volt a régi bandát látni, de az ötödik már sok lenne valóban, ne erőlessék, kezdejenk bele egy másik franchisba

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.09.27. 11:18:20

Én ebben a kérdés koimbra-val értek egyet.
Sokan már a negyedik részt is feleslegesnek tartották.
Szerintem is jók voltak a Halálos Fegyver filmek, de ahogy a mondás tartja "Egyszer minden jónak vége szakad".
Richard Donner, Mel Gibson, és Danny Glover neve egybeforrt a Halálos Fegyverrel, így nélkülük értelmetlen lenne ezzel a címmel egy újabb részt összehozni.
Lehet, hogy Gibson-ék épp amiatt nem akarják elvállalni, mert nem Donner rendezi (legalábbis eddig úgy néz ki), de persze ez csak tipp, mert én ezt nem tudhatom.

spongebob 2008.09.27. 11:20:55

na én ezt alapból nem fogom megnézni, ha elkészül és más szereplők lesznek benne.Gibsont és Glovert nem lehet pótolni senkivel.Csak nehogy úgy járjon mint aDie Hard 4.0(Gyerekbarát verzó).

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2008.09.28. 12:06:28

spongebob-bal értek egyet, ez a film, ezzel a 2 főszereplővel volt olyan poénos és jó, amiért anno szerettük. A 4. rész sem volt annyival gyengébb, nekem az is tetszett, bár nem úgy, mint az első 2, de nem volt rossz. Az 5. ha nem lesz benne eme 2 szereplő akkor inkább uj film legyen, mintsem ahgy többen s írták, le fogja rontani a film eddigi prestige-ét. Szerintem Glovernek is kéne a pénz, ez volt a legjobb alakítása, teljesen jó lenne egy öregedő otthonülős sztori is, biztos lehetne erre is valami jó forgatókönyvet kitalálni, más rendező meg el fogja cseszni, s nem lesz Halálos Fegyveres feelinges.

poprocks 2008.09.28. 12:14:35

Komolyan erre miért van szükség????????

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.09.28. 13:59:47

A 4. rész is kifejezetten zárófilm volt vígjáték stílusban. Talán ez is olyan lesz, mint a Miami Vice film, szinte semmi köze nincs az eredeti sorozathoz, csak a név meg az alapszituáció hasonló. Annyira azért senki nem hülye, hogy megegyen egy folytatást a régi főszereplők nélkül. A 90-es éveknek meg már úgyis vége.

Al Powell őrmester 2008.10.09. 22:40:29

Várom az 5. részt. Tuti jó lesz!
süti beállítások módosítása