Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Maci Laci mozifilm

2008.10.02. 10:19 koimbra 2 komment

Filmet készítenek a Maci Laci klasszikus Hannah-Barbera rajzfilmsorozatból. A Warner stúdió az Alvin és a mókusok mintájára élő szereplős filmet képzel benne CGI  figurákkal. Tehát az emberek valódiak lesznek, de Maci Lacit és társát, Bubut trükkökkel helyettesítik. Ash Brannon lesz a rendező,  aki a Vigyázz, kész, szörf! és a Toy Story 2 társrendezője volt, a forgatókönyvet pedig Joshua Sternin and Jeffrey Ventimilia írja.

Maci Laci 1958-ban tűnt fel a Huckleberry Hound Show-an, ami szintén egy klasszikus rajzfilm. 1961-ben megkapta a saját rajzfilmjét is, ami kb. fél évszázadon át műsoron volt.

A mesében Maci Laci a Jellystone Park-ban éldegélt és a látogatóktól csórta el folyton a kaját, ezért a vadőrrel folyton összetűzésbe keveredett.

Foxi Maxi film mikor lesz?

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr28692122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2008.10.02. 11:31:49

Komolyan mondom ezek idióták...
Tudom, h a piszkos anyagiak meg minden, de sztem ezek a "filmek" az eredeti klasszikus rajfilmek megerőszakolása, méghozzá análisan :)

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.10.02. 12:02:04

Első hallásra olyan Scooby Doo-s nak tűnik.
Az pedig nem volt túl jó...
süti beállítások módosítása