Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Orbitális Fűrész 5. spoiler!!!

2008.10.13. 22:30 KékSarok 6 komment

Előre szólok, csak az olvassa el a következő sorokat, aki annak ellenére is élvezni tudja Hollywood újabbnál-újabb, másfél órás élvezetadagját, hogy ilyen infót tud meg egy filmről.

A jó szereplőgárda - mint tudjuk - ugyanolyan elengedhetetlen egy filmben, mint bármi más, aminek
jónak kell lennie.

Mike Realba (Fűrész 4)
Lyriq Bent (Fűrész 2/3/4)
Athena Karkanis (Fűrész 4)
Justin Louis (Fűrész 4)
Donnie Wahlberg (Fűrész 2/3/4)
Danny Glover (Fűrész 1)
Bahar Soomekh (Fűrész 3/4)
Mike Butters (Fűrész 1/4)
Niamh Wilson (Fűrész 3/4)
Angus McFayden (Fűrész 3/4)
Bill Vibert (Fűrész 3/4)
Tony Nappo (Fűrész 2/4)
Tim Burd (Fűrész 2/3)

 

Eme lista eléggé elgondolkodtatja az embert, hiszen - egy-két kivétellel - akár arról is szólhatna, hogy mely színészek haltak meg, brutális módszerek révén a Fűrész eddigi 4 részes történelme során. Ha ehhez hozzátesszük, hogy ez a lista nem az eddigi részek halottait hívatott megörökíteni, hanem az 5. rész szereplőgárdájának egy része - BIZONY!!! - akkor lehet, hogy néhányunkan a földön koppan majd az álla.

Emelett persze kihagyhatatlanul része a stábnak Tobin Bell - alias Jigsaw -, Costas Mandylor - alias Hoffman, vagy másnéven a "4. rész végi fenegyerek" - és új arcokat is láthatunk, kiket nagyrész sorozatokban láthattunk eddig, mint például Julie Benz (Dexter), Meagan Good (Cousin Skeeter), vagy épp Carlo Rota (24).

Azt még nem lehet tudni, hogy az említett, már eltávozott szereplők, mint élők térnek-e vissza szerepükbe, vagy szimplán felvételekről/flashback-ekről/stb. van szó. Ám nyugalom, mindenre fény fog derülni hamarosan, hiszen október 24-én startol az amerikai mozikban. Addig is adok egy kis kóstolót. Biztos láttátok már, de nem lehet elégszer megnézni...

 

Először is a világ eddigi legbetegebb teaser-e...

 

 

Egy csodálatos remekmű...

 

 

Címkék: fűrész saw

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr48712464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.10.14. 10:54:33

Vagy úgy térnek vissza, hogy leveszik az arcukat és átrakják más emberekre

VVega · https://debugme.eu/ 2008.10.14. 11:28:46

LOL

Hát ez több, mint szánalmas. Ezt nézni másfél órán át...pfff. Innen küldök egy elsőszámú vállveregetést minden fannak.

Real013GSF 2008.10.14. 14:36:32

Ezek negyedannyira nem beteg filmek, mint egy két remek japcsi osztás:)

Pozdi 2008.10.14. 16:17:45

Hogy őszinte legyek én is baromságnak tartom ezeket a Fűrész filmeket, elmebeteg dolog...

Szottyer 2008.11.10. 23:21:44

Márpedig a Fűrész filmek igencsak remek alkotások! Az első rész minden hibája ellenére egy igazi és ujító parafilm volt. Okéoké,jött a 2-.-3. rész ami nem sikerült igazán emlékezetesre,de megalapozta a Jigsaw mítoszt. És amikor már senki sem hitt az ujításba,beütött a 4 .epizód.Igazi Saw hanmgulattal és betegesen ötletes kivégzésekkel. Nem ezért ül be az ember egy Fűrész filmre?Sőt egy picit továbblépett,párhuzamos síkba helyezte az eseményeket az első résszel. Nagy húzás volt. Most pedig már az 5.rész dübörög. Jó.Sőt,nagyon jó!Nem lövök le poént,nem spoilerezek,de ismétcsak ujabb és ujabb puzzle kerül a helyére.Nem tartom a Fűrész filmeket elmebetegnek.Sokkal inkább embertelen és normaveszetett az a jópár japó horrornak titulált emberkínzás és embertelnség amit ők filmként probálnak eladni. Ezek előtt persze illik hasraesni,mert nem amerikai..Ugyanmár..Magam részéről remélem,hogy még jópár hihetetlen fordulattal és mozaikdarabkával örvendeztet meg minket Jigsaw,vagy az éppen aktuális...

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.11.11. 09:00:53

Megmondom őszintén, nekem ez az 5. rész annyira nem jött be. Szerintem kicsit már túl van bonyolítva a történet. Azért természetesen meg fogom nézni a 6.-at is :) (Ha lesz, márpedig valószínű...)
süti beállítások módosítása