Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Élőszereplős Mulan

2008.10.14. 19:46 koimbra Szólj hozzá!

A Xinhua Media Entertainment bejelentett egy élőszereplős Mulan filmet, ami egy kínai legendáról, Hua Mulanról fog szólni. A hatodik században írták meg történetét, aki édesapjától vette át a vezetést és egy teljes férfiakból álló hadsereg élére állt. Nem tudni, hogy létező vagy kitalált személy volt-e Mulan. A film kínai-amerikai kooprodukcióban készülne el.

Mulanról a Disney készített mesét még 1998-ban és világszerte 304 millió dolláros bevételt ért el. 70 millióból készült, a kínaiak pedig az élőszereplős változatot 30 millióból hoznák tető alá, ami náluk igen nagy összegnek számít és biztosan látványos művet fognak felmutatni a végén. A rendező David Lee lesz, a forgatás Kínában zajlik majd és a sztori nem a Disney-féle mesét követi majd, ami egyébként tetszett a kínaiaknak.

Címkék: miújság mulan

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr3714090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása