Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az első kép az Inglorious Basterdsből

2008.10.18. 00:32 koimbra 1 komment

Quentin Tarantino írta már egy ideje az Inglorious Basterds (Bastards helyett) forgatókönyvét, idén Cannes-ban nyilatkozta azt, hogy jövőre már hozza IB-t. Belelendült az írásba, összehozta a stábot is gyorsan. A főszereplő Brad Pitt, vele lesz Mike Myers, Eli Roth, B.J.Novak és Michael Fassbender, a németek oldalán Christoph Waltz, Til Schweiger, August Diehl és Daniel Brühl tűnik fel és a női főszerepet Diane Kruger kapta, korábban még Nastassja Kinskit emlegették ezzel kapcsolatban. Az origón olvastam, hogy Samuel L. Jackson felhívta Tarantinot, hogy meg kell- e tanulnia franciául, hiszen a forgatókönyvben van egy néger is, aki francia, de ezt a szerepet Jacky Idoé lett.

A törtéent két szálon fut majd, az egyikben Pitt válogatott náciölő sereget szervez, a másik szálon pedig egy francia lány, miután családját lemészárolják a németek Párizsba szökik és mozit nyit. A két szál itt fogja majd keresztezni egymást állítólag.

Na és itt az első kép, amit még sok-sok fog követni (valószínűleg).

Címkék: képben inglourious basterds

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr50719562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása