Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kommandósok a CIA ellen

2008.11.07. 11:35 koimbra Szólj hozzá!

Sylvain White, a Lökd a ritmust és a Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron rendezője készítheti el a DC-Vertigo képregényének, a The Losers filmváltozatát. (Korábban Tim Story volt érdekelt a rendezés terén.)  A forgatókönyvet  Peter Berg és James Vanderbilt írta még 2007-ben. Joel Silver Dark Castle Enterainment cége készíti majd el a filmet és a Warner stúdió forgalmazhatja, a forgatás 2009 elején indul.

A The Losers egy kommandós csapatról szól, akiket elárul a megbízójuk és hagyja őket meghalni a küldetésük során. A tagok azonban később újraszerveződnek és felkutatják a megbízót, akiről kiderül, hogy a CIA megbízottja.

White ezen felül még két produkcióban érdekelt. Az egyik egy képregényfilm lesz, amely Frank Miller Roninjából készül, ebben egy gazdátlan szamuráj a jövőben reikarnálódik New Yorkban, ahol hemzsegnek a mutánsok, a másik pedig a Castlevania lesz, ami a 80-as években igen népszerű játék volt.

 

Címkék: miújság the losers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr13755466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása