Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Monopoly: A film

2008.11.12. 13:58 koimbra 4 komment

Délelőtt olvastam a hírt, azóta bőszen nézegetem a többi külföldi oldalt, hátha valamelyik esetleg benyögné, hogy ez csak amolyan elkésett áprilisi tréfa vagy hasonló. Eddig azonban még senki nem cáfolt semmit. Na lássuk miről van szó: Ridley Scott megrendezi a Monopoly társasjáték filmváltozatát.

Korábban Scott már beszélt erről a tervéről, akkor talán kevesen hittek neki, ám úgy néz ki mégiscsak megvalósítja az elgondolását, a filmet humoros családi filmként írta körül. A forgatókönyvet Pamela Pettler (A halott menyasszony) írja.

A cinematical egy hónapja mutatott be néhány rajongói posztert a poén kedvéért, ezek közül az egyik a Monopoly volt (tehát ez a poszter poén, nincs még szereplőgárda.)

 

A mozikban jelenleg fut egy Ridley Scott film (nálunk nem), A hazugságok hálója viszont eddig bukás, a következő munkája pedig a Nottingham lesz, amiben Russel Crowe a főszereplő.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52765211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dmg 2008.11.12. 15:25:51

És mi lesz benne majd?Óriások ülnek egy nagy város felett és egy óriási dobokockát dobálnak?:D:D

Francis W. Scott · http://franciswscott.eu 2008.11.12. 16:48:51

Ilyen szereposztással mondjuk gondolkodás nélkül meg is nézném! :D

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2008.11.12. 18:54:45

SPOILER!!!!!

A sztori az lesz hogy Russel Crowe (ő is fog játszani, csak a plakátról lehagyták egy nyomdahiba miatt) családját kiírtja egy multimilliárdos (Antony Hopkins) és őt meg lesittelik. Szerencsére van kiszabadulsz a börtönből! kártyája, és bosszúból telket vesz.

sztich 2008.11.12. 19:22:08

Hát ilyen szereplőgárdával bukni az nagyon ciki lenne. Szóval csak nem...
Sztárparádé.
süti beállítások módosítása