Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rendőrakadémia és Három férfi és egy bébi folytatás

2008.11.28. 16:41 koimbra Szólj hozzá!

Steve Guttenberg a The Sun-nak nyilatkozta azt, hogy készül a nyolcadik Rendőrakadémia folytatása és az összes szereplő vissza fog térni. Kim Cattrall és Sharon Stone még nem mondott igent a felkérésre. Cattrall az első felvonásban, míg Stone a negyedikben játszott.Az utolsó részt (Rendőrakadémia 7. - Moszkvai küldetés) 1994-ben mutatták be, Guttenberg csak a 4.-ig vett részt a franchise-ban.

Guttenberg elmondása szerint ő, Tom Selleck és Ted Danson szerente még egy folytatást készíteni a Három férfi és egy bébi-hez és reményeik szerint meg is valósul majd a film. Az első rész 1987-ben közel 168 millió dollárt hozott, a második pedig 1990-ben már "csak" 71-et.

Régebben Guttenberg A kategóriás sztár volt, manapság nem nagyon hallani semmilyen ismertebb film körül keringeni a nevét. Talán vissza szeretne kapaszkodni az élvonalba és ezért reméli, hogy a folytatásokkal sikerülni fog.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64793360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása