Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírnév remake

2008.12.01. 10:30 koimbra Szólj hozzá!

Újraforgatják az 1980-ban bemutatótt Alan Parker rendezésében készült A hírnév musicalt, amely két Oscar-díjat is bezsebelet. Az új alkotáshoz a Lakeshore és az MGM a következő színészeket szerezte meg: Debbie Allen, Charles S. Dutton, Kelsey Grammer, Megan Mullally. A rendező Kevin Tancharoen, akinek ez lesz az első mozifilmje.

Mullay diplomát szerzett a School of American Balett suliban (tehát tud balettozni), Grammer fogja játszani a karmestert, Dutton a Yale of School of Drama-n szerzett diplomát, játszott a Broadway-en és Tony-díjat is kapott, ő a filmben egy tanárt alakít. Debbie Allen, aki az eredeti filmben is szerepelt a remake-ben is fel fog tűnni, ő alakítja majd az iskola igazgatóját.

Bemutató szeptember 25.-én lesz, a forgatás szerdán indul.
Az eredeti film tartalma: A történet a New York-i főiskola előadőművészi kurzusán játszódik, főiskolásokról szól, akik olyan tréningekre szakosodnak, melyek a siker felé vezető útra terelik őket. A film négy hallgató életét követi nyomon időről időre, az iskolába való bekerüléstől egészen a végzésig. Láthatjuk a pimasz Coco Hernandezt, a félénk Doris Finseckert, az érzékeny homoszexuálist, Montgomery MacNeilt és a dörzsölt Ray Garciat.

Címkék: remake szereposztás fame

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72797493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása