Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Keanu Reeves szamurájkodik

2008.12.09. 13:39 koimbra 2 komment

Keanu Reeves szamuráj lesz a 47 Roninban. A filmet az Universal stúdió fogja bemutatni és a történet megtörtént eseten alapszik. Az 18. századbeli Japánban egy csapat szamuráj megbosszulná mesterük halálát.

Chris Morgan írja a forgatókönyvet, aki a Wanted egyik írója volt és ő jegyzi a jövő évben érkező Halálos iramban negyedik részének a szkriptjét is. A forgatás jövőre kezdődik, előtte még rendezőt kell találni. Az elképzelések szerint fantasy elemek  (Gyűrűk urát szem előtt tartva) és a Gladiátorhoz hasonló csatajelenetek is láthatóak lesznek a filmben.

Legutóbb Tom Cruise szamurájkodott Azt utolsó szamurájban és 456 millió dollárt hozott a konyhára.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr18813009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PokerFace 2008.12.09. 18:00:32

Na erre kíváncsi leszek, az Utolsó szamuráj nagyon tetszett, és mostanában úgyis kezdek újra rákattanni a szamuráj filmekre.

FayeFaye 2008.12.09. 19:39:09

Raadasul Keanu-nak olyan androgun, multi-etnikus faarca van, szamurajnak tokeletes. Alapbol ugy nez ki, mint Jin a Samurai Champloo-bol: jin.auldrant.org/img/appearance.jpg
süti beállítások módosítása