Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tovább zajlik az élet a barlangban

2009.01.06. 10:32 koimbra 5 komment

2005 legjobb horrorfilmje sokak szerint The Descent - A barlang volt, ők örülhetnek, hiszen idén érkezik a folytatás, május 15.-én mutatják be Angliában. Neil Marshall helyett az első rész vágója Jon Harris ülhet a rendezői székben, Marshall producerként azért maradt. A sztori szerint az első részt túlélője Sarah Carter visszatér a barlangba, hogy kiszabadítsa társait.

Itt vannak az első képek a Descent 2-ből

Címkék: képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr80860988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lvnte (törölt) · http://lvnte.blogspot.com 2009.01.06. 11:24:16

spoiler az elso reszbol:


a társai nem meghaltak? ^.^

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.01.06. 11:42:39

Én is úgy emlékszem, de ha ezt írják...

Sarah is forced back to the subterranean depths to help locate her five missing companions

szóval a csaj visszamegy majd barlangi szörnyeket náspágolni:)

icevox 2009.01.06. 15:11:07

Nekem meg valami olyasmi rémlett, hogy senki nem jutott ki élve vagy csak én emlékszem rosszul? Az mindenesetre fix hogy a társainak max a tetemét találhatná meg, de ki tudja?

Tipca 2009.01.06. 19:16:17

SPOILER!

icevox: két verzió van a végére, az eredeti, angol verzióban a csaj kijut, a kocsiban hány, a halott ázsiai bige mindenkit befosat, aztán kiderül, hogy ezt a csaj csak álmodta, még mindig a barlangban van, flesselget egyet a lánya szülinapi tortájáról, közben a sötétben közelednek a lényecskék. ezt láttad te (és én is egyébként). na, ez a vég az amcsiknak nem tetszett, mert nem volt benne szivárvány, meg póniháton naplementébe ellovagoló hősnő, ezért náluk mindez csak a hányós-fosatós részig ment, aztán stáblista. ergó, az amcsiknál a főhősnő túlélte. :S
mondjuk hogy a társaiért hogy a rákba akar visszamenni, azt nem tudom, mert én is úgy emlékszem, hogy meghaltak.

SPOILER VÉGE

icevox 2009.01.06. 21:52:19

Kösz a felvilgosítást Tipca! Ezek után azért örülök hogy az eredeti verziót láttam nem a habosított amcsi szutykot! Mindenesetre várom a folytatást remélem megint döfködnek majd csákánnyal.
süti beállítások módosítása