Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Vasember ellenfelei

2009.01.08. 13:26 koimbra 4 komment

Jövő nyáron mutatnák be A Vasember második részét, ezért gőzerővel folynak az előkészületek a folyatatáshoz. Jon Favreau újra belecsüccsenhet a rendezői székbe, korábban volt egy kis zűr a direktor személye körül, de megoldódott. Robert Downey Jr. természetesen újra magára öltheti a páncélzatot és Gwyneth Paltrow is jelen lesz. Terrence Howard helyett Don Cheadle alakítja majd Tony Stark legjobb barátját. A csere azért volt szükséges, mivel Howard sokat kért és már az első felvonásban is ő kapta a legtöbbet kézhez, pedig csak mellékszereplő volt.

Korábban azt pedzegették még, hogy esetleg Mandarinnal küzdene a Bádogfejű, ma viszont két ellenfélről jött hír és egyik sem Mandarin. Az egyik Justin Hammer lenne, aki Stark riválisa, maga is egy multimilliárdos fegyverkereskedő. Őt Sam Rockwell alakítaná.

Mickey Rourke lenne a másik ellenség, aki egy tetovált, kemény orosz legényt alakítana. Ő Hammer technológiájának segítségével szintén egy Vasemberéhez hasonló páncélzatot viselne.

Címkék: miújság vasember2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr39865316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2009.01.08. 21:08:26

Ez érdekes. talán a múlt havi Wizard képregénymagazinban votl 3 oldalas Ironman2 összefoglaló, ott még mást írtak:

rhynnhosei.blog.hu/2008/11/30/iron_man_2_hirek

Mindenesetre várom a folytatást :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.01.08. 21:30:04

Az november végi hír volt, én erről nem is hallottam, sehol nem olvastam Mortensen nevét a Vasemberrel kapcsolatban a filmes oldalakon, bár lehet csak elfelejtettem:) Fekete Özvegyet be akarták tenni az első részbe is, akkor Hilary Swank neve merült fel, de most is biztos benne lesz az Özvegy, sőt Sólyomszem is.

Egyébként a fennti cikk mai, ezekkel a színészekkel tárgyalnak, Rourke eléggé elfoglalt lett mostanban, ha tavasszal kezdenék el a forgatást, akkor nem fog ráérni mivel Stallone filmjében szerepel, bár ha nem lesz sok szerepe ott, akkor tud ingázni két film között

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2009.01.08. 22:08:42

Értem én, csak megjegyeztem, hogy az elég megbízható Wizard teljes sületlenségeket ír ezek szerint.

Rourke nagyon jó választás, Rockwellt nagyon nem ismerem.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.01.08. 22:12:49

Változnak a hírek nap, mint nap...van mikor biztosan állítanak valamit, aztán két órára rá megcáfolják.
Én is olvastam, hogy tuti biztos Mandarin szerepeltetése és Chow Yun Fat alakítja majd...de ettől még simán feltűnhet egy cameo szerepben, ha jól tudom Mandarinnak tíz gyűrűje van, azzal tud úgymond varázsolgatni, talán az átvezető részekben találja meg ezeket Mandarin...nem tudom, majd lesz valami. :)
süti beállítások módosítása