Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wes Craven első filmje új köntösben

2009.01.09. 10:50 koimbra 1 komment

1972-ben mutatkozott be Wes Craven a The Last House on the Left horror-thrillerrel. Ezek után jött a Sziklák szeme, a Rémálom az Elm utcában, szóval eléggé ismert lett a neve. A sziklák szeméből már készült egy feldolgozás, a Rémálom franchise-t is újraindítják, a Sikolynak meg állítólag lesz egy negyedik része. Jelenleg azonban Craven első filmjét vették elő és újraforgatták Dennis Iliadis rendezővel, aki eddig egy Hardcore nevezetű krimit dirigált csak le. Na majd meglátjuk mi lesz ennek a vége.

A történetben néhány bűnöző elrabolja Marit (Sara Paxton) és barátját, el is tennék láb alól őket, de Mari megússza és visszajut szüleihez (Tony Goldwyn and Monica Potter), akik viszont elég szép bosszút állnak a rosszfiúkon.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr86867059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása