Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Marshall inváziót sereget fog irányítani

2009.01.28. 21:10 koimbra Szólj hozzá!

Neill Marshall következő rendezése a Centurion szandálos produkció lesz. A film i.sz. 117-ben játszódik az angliai római invázió alatt. A sztori főhőse Quintus Dias, aki a legendás kilencedik legióval nyomul előre, azzal a feladattal, hogy töröljék le a föld színéről a pikteket és öljék meg a vezetőjüket, Gorlacont.

A főszereplő Michael Fassbender és Dominic West lesz, ők már a 300-ban is domborították a hasizmukat, a női vonalat Olga Kurylenko (Quantum csendje) erősíti. Christian Colson (Gettó milliomos) a producere a filmnek, amely a Pathe Distribution égisze alatt készül. Marshall nem csak a direktori melót vállalta el, hanem maga írja a forgatókönyvet, korábban már együtt Colsonnal A barlangon.

Címkék: miújság centurion

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42909149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása