Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

World War Z concept art

2009.01.28. 17:27 koimbra 1 komment

Marc Forster (A Quantum csendje) zombfilmet fog készíteni, a forgatókönyv már készül Max Brooks (Mel Brooks és Anne Bancroft fia) regénye alapján. A történet 10 évvel azután játszódik, hogy a egy vírus következtében az emberek nagy része zombivá változott. A főhös azért indul útnak, hogy rájöjjön mi is történt pontosan ekkor, a részleteket pedig a túlélők visszaemlékezése alapján rakná össze. A könyvben minden fejezet egy visszaemlékezést mesél el.

Címkék: képben concept art world war z

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12908612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dantE · http://videodrome.freeblog.hu/ 2009.01.29. 18:13:18

Ha sok zombi lesz benne, megmutatják az élőhalottak seregének tábort adó szétrombolt New York-ot és az apokalipszis-fíling tömény koncentrációban lesz jelen a filmben, akkor ez bizony eszeveszett jó lesz :D A képecske pedig nagyon tetszetős, de az ilyen jeleneteket remélem a filmben már hanyagolni fogják.
süti beállítások módosítása