Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Donnie Darko folytatása elkerüli a mozikat

2009.02.04. 11:03 koimbra 2 komment

Folytatódik a Donnie Darko klasszikus, amely a mozikban ugyan nem aratott sikert, de videón és dvd-n megtalálta a közönségét. A második rész címe S. Darko lesz, mivel Samantha Darkoról fog szólni a történet, őt az első részben megismert Daviegh Chase alakítja. Chris Fisher (Mocsok) rendezi a filmet. A történet hét évvel később folytatódik az első részhez képest. S. Darko és legjobb barátnője (Briana Evigan) már 18 évesek, együtt indulnak Los Angelesbe, aztán egy kisvároskában lerobbannak, ahol bizarr halucinációk törnek rájuk.

Az S.Darko csak DVD-n lesz elérhető, alább egy teasert láthattok már, a rendes trailert a new yorki Comic Conon mutatják be, aztán lesz a neten is elérhető.

 

Richard Kelly az első rész rendezője teljesen elzárkózott a folytatástól, ő egyáltalán nem akarta a második részt.

Címkék: teaser s.darko

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82922007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2009.02.04. 15:50:27

Helyes.Remélem a DVD megjelenés is elmarad.Bűn ilyen filmet elkövetni..

kaamir 2009.02.04. 16:36:42

@Gibson: Nagyon egyetértek :)
süti beállítások módosítása