Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sin City helyett sci-fi

2009.02.18. 14:27 koimbra 1 komment

Frank Miller tavaly azt mondta, hogy áprilistól foroghat a Sin City 2. Vagy nem szóltak erről Robert Rodrigueznek vagy tojik vagy egészre, esetleg a forgatókönyvvel van a probléma, de nem a Sin City folytatásába vág bele, hanem Nerverackers sci-fibe, a bemutató pedig már ki is van tűzve 2010. április 16.-ra.

A film 2085-ben játszódik és elméletileg minden szép és tökéletes. A főhős Joe Tezca elit nyomozó egység tagja, ennek a csapatnak kell felszámolni azt a bűnözési hullámot, ami egyre nagyobb méreteket ölt.

Pletykáltak róla, hogy Robert Rodriguez fogja feltámasztani a Predator filmet és régóta szó volt arról, hogy a Grindhouse előtt látott álelőzetesek egyikéből, a Macheteből trilógiát készít, amelyek dvd-n jelennének meg. Ennek első részét tavaly őszre ígérték. De nem kell félni, idén a rajongók kielégíthetik Rodriguez imádatukat a Shortsszal, itt láthatsz képeket a produkcióból.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr93950778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geomayler 2009.02.18. 17:11:35

Ez szép és jó, de előbb csinálja csak a Sin City-t inkább!
süti beállítások módosítása